Tankönyvek

Nyomtatás
(u PRIPREMI)

Nyomtatás
(u PRIPREMI)

Családi vállalkozásunkat 1998 áprilisában alapítottuk. Kezdettől fogva foglalkozunk szerb és magyar nyelvű könyvek, elsősorban tankönyvek, valamint tanszerek, irodai kellékek és játékok forgalmazásával. Árukínálatunkat folyamatosan színesítettük az évek során, s tesszük ezt mind a mai napig. Fontos számunkra, hogy vevőinket és üzletfeleinket kellemes hangulat fogadja boltunkban, illetve megfelelő kiszolgálást tudjunk nyújtani.

Tankönyvek

Fő profilunknak a tankönyvek forgalmazását tartjuk, mivel ebben van a legnagyobb tapasztalatunk. Együttműködünk Zombor község, azaz a Nyugat-bácskai körzet valamennyi általános és középiskolájával. Az általunk kínált tankönyvlisták összetételét előzőleg mindig hivatalosan egyeztetjük.

Szolgátatások

Vásárlóink széles körű kiszolgálása érdekében a különböző szolgáltatások palettáját is egyre bővítjük 2011 óta. Figyelmükbe ajánljuk a következőket:

  • színes és fekete-fehér fénymásolás;
  • műanyag és fém spirálozás;
  • laminálás;
  • diplomamunka kötés;
  • nyomtatás széles spektrumú lehetőségei.

Ajándékötletek - Nyomtatás

Ajándékötletek lehetnek a következők: készségfejlesztők, társasjátékok, puzzlek gyermekek és felnőttek számára, világító földgömbök, írószerek, könyvek, különleges karácsonyfadíszek, de teljesen egyedi kreációk is.
Kedves vásárló, nálunk kibontakoztathatja kreativitását. Saját fényképpel, rajzzal, felirattal díszíthet pólót, bögrét, hűtőmágnest vagy akár vakrámára helyezett, nyomtatásra alkalmas festővásznat is.

Különleges kínálat

Meglátogathatja üzletünket gyermekével is, és a helyszínen festhetnek, rajzolhatnak egy kiválasztott bögrére. A frissen készült alkotást már néhány perces kezelést követően magukkal is vihetik.

TPR Lilás könyvkereskedés

Venac vojvode Radomira Putnika 26, 25101 Sombor
PIB: 102104604 MB: 54164262
tel: 025 424-925, 431-433
eMail: info@lilas.rs

Copyright | © 2023, TPR Knjižara-Lilas